Spania, în topul destinaţiilor de vacanţă

Românii se îndreaptă tot mai mult către Spania şi ca destinaţie de vacanţă, nu doar la muncă. În timp ce Turcia, Grecia şi Bulgaria conduc în continuare topul preferinţelor de concediu ale românilor, toate cele patru ţări au ,,câştigat” turişti în urma conflictelor din Egipt şi Tunisia.

„Spania este tot mai populară în rândul clienţilor noştri, mai ales că avem, pachete turistice atractive. Tarifele pentru o vacanţă în Spania încep de la 380 de euro/ persoană pentru un sejur de şapte nopţi la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi cu zbor din Cluj-Napoca.

În comparaţie, un sejur de şapte nopţi într-un hotel de lux din Turcia costă de la 500 de euro/persoană în regim all inclusive. În timp ce turcii au păstrat în mare preţurile de anul trecut, spaniolii încearcă să atragă noi turişti prin pachete promoţionale, adresate diverselor categorii sociale”, explică Lidia Sighiartău, manager de turism în cadrul Filadelfia Turism.

Potrivit acesteia, vânzările înregistrate în primele luni din 2011 arată că românii reîncep să meargă în concediu, după o perioadă mai austeră în ultimii ani.

„În primul trimestru din 2011 am vândut pachete turistice în valoare de peste 440 de mii de lei, adică de mai bine de trei ori mai mult decât în perioada similară din 2010, şi vorbim aici doar de primele trei luni, când în general vânzările sunt mai reduse.

În total, anul trecut am vândut pachete turistice în valoare de peste 1,2 milioane de lei şi ne aşteptăm la o creştere consistentă în 2011”, precizează Lidia Sighiartău.

Filadelfia Turism face parte din grupul bistriţean de firme Filadelfia Group, cu activităţi în diverse domenii de activitate: transport rutier de persoane, internaţioanl (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig), transport de marfă (Filadelfia Marfă) şi construcţii (Filadelfia Construct).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5