Bulgaria, în topul destinaţiilor de vacanţă pentru bistriţeni

Riviera bulgară a fost cea mai vândută destinație a sezonului de vară la salonul de vacanțe, desfășurat săptămâna trecută în cadrul celei de a 21-a ediții a târgului „Bistrița Construct – casa și vacanța 2012”. Ofertele last minute avantajoase datorită raportului preț-facilități și noul charter cu autocarul pe ruta Bistrița-Bulgaria au fost elementele definitorii în alegerea acestei destinații.
„Majoritatea vizitatorilor standului nostru de la târg au optat pentru oferta noastră specială - un sejur în stațiunea Nisipurile de Aur, la un hotel de 4*, în regim ultra all inclusive, pentru doi adulți și doi copii al cărui preț a pornit de la 329 de euro. De anul acesta am introdus un nou serviciu, care a contat foarte mult în alegerea Bulgariei pentru concediul de vară – transport cu autocarul din Bistrița la destinația dorită. Deși distanță nu este foarte mare, mulți dintre clienții noștri preferă să meargă cu transportatori autorizați în Bulgaria care cunosc deja traseul și realitățile locului”, a spus Lidia Sighiartău, manager al Filadelfia Turism.
Ofertele last minute pentru aceeași destinație în luna iunie au fost de asemenea la mare căutare datorită tarifelor practicate în perioada menționată, care sunt cu aproape 30% mai mici decât cele în sezonul de vârf. Astfel, prețul unui sejur la un hotel de 3*, în regim all inclusive pornește de la 15.5 euro/ persoană/ noapte.
Filadelfia Turism a fost înființată în 2006 și deține o rețea de 32 de agenții la nivel național. Agenția este parte a grupului bistrițean Filadelfia. După primul trimestru al anului în curs agenția a înregistrat o creștere cu 100%, față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluția datorându-se în special participării la cele mai importante târguri de profil din țară, București, Timișoara, Cluj-Napoca şi Ploieşti.
Filadelfia Group are activități în diverse domenii: transport rutier de persoane, intern și internațional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig), transport de marfă (Filadelfia Marfă) și construcții (Filadelfia Construcții). Grupul are 270 de angajați și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 68.2 milioane de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5