Copiii din Bistriţa-Năsăud învaţă cum să se protejeze în trafic

Compania Tabita Tour a iniţiat campania de educare rutieră “Viaţa nu are buton de restart” pentru elevii judeţului Bistriţa-Năsăud, acţiune menită să atragă atenţia tinerilor asupra importanţei siguranţei în trafic. Peste 5000 de elevi din zece școli vor participa la un curs interactiv în cadrul căruia vor afla care sunt regulile de circulaţie care trebuie respectate și ce comportament trebuie să adopte pentru a fi protejaţi în spaţiul public. În cadrul trainingului, pe care îl vor îndrăgi cu siguranţă, elevii vor primi diverse materiale informative pentru a conștientiza mai bine pericolul rutier și necesitatea de a se auto-proteja în trafic.
“Activând în domeniul transporturilor, suntem și noi responsabili de problema siguranţei rutiere, mai ales în ceea ce-i privește pe copiii din mediul rural, unde nu prea sunt trotuare și indicatoare foarte vizibile. Pornind de la această preocupare, am gândit un program de siguranţă rutieră, care va avea mai multe etape, acest curs educativ fiind prima dintre ele. Pe lângă respectarea regulilor de circulaţie, am vrea ca atât elevii, cât și părinţii să conștientizeze cât de important este să călătorești cu transportatorii autorizaţi, care își asumă responsabilitatea siguranţei pasagerilor și au experienţă în domeniu”, a spus Ioan Sighiartău, director general al Filadelfia Group.
Până acum, elevii din Ilva Mică, Maieru, Feldru și Năsăud au primit cu entuziasm acest proiect al Tabita Tour, iar în perioada următoare campania “Viaţa nu are buton de restart” va ajunge și în restul școlilor incluse în program.
Tabita Tour este o compania specializată pe transportul de persoane, având 34 de agenţii proprii la nivel naţional şi 20 în Spania, şi colaborând cu peste 200 de agenţii revânzătoare. Pe lângă transportul de persoane, compania oferă posibilitatea închirierii de autocare şi servicii de transport de autoturisme şi de coletărie în Spania, Italia şi România. Tabita Tour este parte a grupului bistriţean Filadelfia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]