Serviciul de Probaţiune Bistriţa-Năsăud nu mai desfăşoară activităţi cu persoanele care au călătorit în afara graniţelor ţării! Vezi modificările!

Comunicat de presă

Serviciul de Probațiune Bistriţa-Năsăud anunță luarea unor măsuri pentru limitarea extinderii infectării cu virusul COVID-19, în baza Deciziei nr. 33/27.02.2020 a Directorului Direcției Naționale de Probațiune, prin limitarea activității cu publicul.

      Începând cu data de 28.02.2020, Serviciul de Probațiune Bistriţa- Năsăud nu va mai desfășura activități specifice (evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială) cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat.

       Persoanele aflate  în acestă situaţie vor contactat Serviciului de Probațiune Bistriţa-Năsăud la numerele de telefon: 0726755209,0726754691 sau la adresa de e-mail: [email protected] şi vor transmite prin fax (0263213529), e-mail ([email protected]) sau poştă (mun. Bistriţa, str. Alba Iulia, nr.1, camera 143, jud. BN) orice documente specifice procesului de supraveghere.

Reluarea activității în regim normal se va dispune ulterior prin decizie a directorului general.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5