Sesizări făcute către BEJ pe tema prelungirii campaniei electorale la Năsăud şi pe un site de ştiri

Judecătorul Liliana Tertiş, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Bistriţa-Năsăud, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că au fost primite două sesizări cu privire la prelungirea campaniei electorale, una de la Năsăud şi una care vizează un site de ştiri.

         „S-a depus o sesizare de către preşedintele Organizaţiei PSD Năsăud cu privire la faptul că 2 persoane se deplasează la locuinţele unor votanţi din oraşul Năsăud, sfătuind persoane cu drept de vot să voteze un anumit candidat, prezentându-le un buletin de vot anulat care cuprinde persoanele care şi-au depus candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Năsăud. Au fost sesizate organele de poliţie, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, odată cu încheierea campaniei electorale nu mai putem avea atribuţii în a hotărî cu privire la ceea ce se întâmplă, doar organele de poliţie şi Jandarmeria, potrivit art. 108 din Legea 115/2015”, a prezentat preşedintele BEJ.

         Cea de a doua sesizare a vizat faptul că pe un site de ştiri încă mai era postat un banner electoral cu preşedintele Radu Moldovan.

La Năsăud, situaţia este cercetată de către poliţişti, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN. De asemenea, bannerul a fost şter de pe site-ul respectiv, urmând a se lua măsurile legale.  

 

Comentarii

27/09/20 15:52
Virgil

Motto:
„Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
(Imnul Pârtiei Cocoș)
Abraham Lincoln, cel de-al 16-lea presidinte al Statelor Unite ale Americii, spunea că „votul este mai puternic decât glonţul”. Odată la 4 ani cetătenii dispun de acest "glont" cu ajutorul căruia pot face schimbarea. De aceea, e bine ca fiecare să folosească intelept votul său si să nu-l irosească.
Marele scriitor MARK TWAIN, spune la rândul său că: „Politicienii sunt ca scutecele. Trebuie schimbaţi în mod regulat şi din acelaşi motiv”.
Prin urmare, dacă sunteti impotriva hotilor si coruptilor este obligatia fiecăruia de a vota in consecintă. Dacă nu votezi astăzi, mâine va fi prea târziu si s-ar putea să-ți pară rău .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5