Sever Mureşan (primar Telciu): În urma consultărilor cu echipa, am decis să ne întoarcem unde ne este locul

Primarul comunei Telciu, Sever Mureşan, va candida la alegerile locale din partea ALDE BN, decizia fiind luată în urma consultărilor cu echipa sa, dar şi cu electoratul.

              „Sunt onorat de primirea pe care mi-aţi făcut-o mie şi celor pe care îi reprezint, şi anume comuna Telciu şi alegătorii pe care îi avem în comuna Telciu. Această alegere ştiţi foarte bine că a fost făcută în urma consultărilor cu electoratul propriu şi cu oamenii pe care i-am avut în echipă în anii anteriori. În ultimii doi ani, chiar dacă am fost independenţi, noi am avut colaborări foarte bune cu domnul prefect Ţintean, în perioada respectivă, cu partidele mari – PSD şi PNL, dar, în urma consultărilor pe care le-am avut cu cei din Telciu, cu echipa din care fac parte şi eu, am ajuns la concluzia că locul nostru este în zona aceasta de centru -dreapta şi normal ar fi să ne întoarcem acolo unde ne este locul”, a declarat Sever Mureşan, în cadrul unei conferinţe de presă.   

              Prim-vicepreşedintele ALDE BN, primarul Ioan Moniţa (Romuli), a precizat cp decizia „fratelui său mai mare” de pe Valea Sălăuţei confirmă „sorgintea lui liberală”.  Nu în ultimul rând, Ioan Ţintean a menţionat că are o colaborare îndelungată cu Sever Mureşan, „un om de centru-dreapta” ca gândire şi acţiune, care a mai fost curtat şi de alte forţe politice. „Sperăm ca împreună să obţinem rezultate şi să creăm o Vale a Sălăuţei de factură liberală”, a concluzionat Ţintean.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5