Sfaturi utile pentru cei care doresc sa inchirieze masini in Otopeni

Sunt inchirierile auto din Otopeni diferite de cele din alte orase care deservesc mari aeroporturi? Cu siguranta! Din pacate, nu ne putem lauda cu o tara care faciliteaza foarte mult relatiile comerciale intre un centru de inchirieri auto si client, asadar, apar mereu tot felul de probleme, de ambele parti.

Motivele pentru care apar probleme sunt foarte multe:

  • Faptul ca romanii cauta tot timpul inchirieri masini ieftine. De multe ori, ieftin nu inseamna si bun, iar acest lucru se vede prin incercarile anumitor firme de a gasi solutii cat mai bune pentru a nu pierde.
  • Faptul ca romanii folosesc masinile inchiriate la o multime de activitati mai putin ortodoxe. Acestea au fost folosite la arat, la curse de masini sau chiar la diverse jafuri.
  • Faptul ca nu avem o cultura foarte bine conturata in acest scop.

Totusi, lucrurile merg spre bine iar pentru a accelera acest traseu este indicata o educatie cat mai buna, atat a clientului, cat si a comerciantului. Momentan, ne oprim asupra clientului, care trebuie sa tina cont de anumite lucruri atunci cand merge la un centru de inchiriere masini aeroport Otopeni.

Alegerea cea mai bune solutii din punct de vedere financiar

Conform celor de la kamoauto.ro, pentru a alege o solutie ieftina este bine sa se caute din timp, pe internet, masina potrivita. In cazul in care se opteaza pentru masini de inchiriat aeroportul Otopeni, direct la sursa, s-ar putea ca preturile sa nu fie tocmai mici.

Verificarea tuturor costurilor si taxelor poate sa fie o alta modalitate excelenta prin care se poate obtine un pret bun. De regula, in momentul in care sunt gasite preturi precum 50 de lei pe zi pentru un automobil, acestea cresc cu tot felul de taxe aditionale. Este bine sa se asigure faptul ca pretul gasit este si cel final.

Negocierea este si ea o solutie. Oricat ar fi de greu de crezut, exista firme de inchirieri auto care negociaza, mai ales daca este vorba despre inchirieri pentru o perioada mai mare de timp.

Nu in ultimul rand, pentru a inchiria masini cat mai ieftin este bine sa se analizeze cu atentie nevoie si, in cazul in care singura nevoie este cea de deplasare prin oras, sa se opteze pentru masini mici si autohtone. O Dacia Sandero, spre exemplu, poate fi extrem de economica.

Evitarea tepelor la inchirierile auto pe aeroportul Otopeni

Pentru evitarea tepelor regulile sunt destul de simple. In primul rand, trebuie sa se aleaga un centru de inchirieri de incredere, care sa aiba review-uri din partea utilizatorilor si care sa nu fie ascuns intr-un bloc obscur din oras. De asemenea, este bine sa se citeasca cu mare atentie contractul semnat si sa se verifice cu atentie masina.

Asa cum am precizat mai sus, automobilele inchiriate in Romania se fura, se folosesc la arat, se folosesc la curse auto si se lovesc destul de des. Statisticile arata ca una din 8 masini inchiriate se intoarce lovita. Tocmai de aceea, este bine sa se verifice extrem de bine automobilul, in asa fel incat sa nu se plateasca despagubiri pentru pagube produse de altcineva.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5