VAG24 rent a car ofera spre inchiriere doar masini in modele noi

Desi exista numeroase companii care ofera servicii de rent a car, VAG24 rent a car se diferentiaza prin serviciile de calitate pe care le ofera. Activitatea firmei poate fi descrisa simplu, prin trei cuvinte: seriozitate, flexibilitate si profesionalism. Pentru ca se doreste crearea unei relatii de lunga durata cu clientul, VAG24 incurajeaza mereu feedback-ul. Astfel, compania incearca in permanenta sa isi imbunatateasca activitatea si ofera masini modele noi, sigure si confortabile. In functie de preferinte fata de marca, scopul inchirierii sau pret, clientul poate alege grupa auto care i se potriveste cel mai bine.

Flota auto cuprinde 8 grupe astfel: grupa A (mini), grupa B (economy), grupa C (compact), grupa D (full-size), grupa E (variant), grupa F (luxury), grupa G (SUV) si grupa H (minivan). Astfel ca, daca se doreste o masina care sa faca fata conditiilor de drum nefavorabile se poate opta pentru un Opel Astra iar in cazul in care se doreste o masina care sa asiste la indeplinirea sarcinilor zilnice, un model de la grupa mini va fi cel mai potrivit. Acesta va consuma mai putin combustibil si isi va ajuta detinatorul sa gaseasca mai repede un loc de parcare in orasul aglomerat.

Preferatele clientilor VAG24 sunt masinile diesel. Cei care au de facut drumuri lungi prin oras sau doresc sa intreprinda o calatorie de afaceri au posibilitatea ca, alegand o astfel de masina, sa calatoreasca in confort si siguranta, economisind bani la consumul de carburant. Dintre modelele cele mai apreciate se pot mentiona: Ford Fiesta, VW Polo, Opel Astra, Opel Insignia si Opel Astra Combi.

Toate masinile sunt curate si bine intretinute, dotate cu aer conditionat, geamuri electrice si sistem isofix. Cei care doresc sa inchirieze trebuie sa stie faptul ca in autovehiculele VAG24 fumatul este interzis, astfel ca se pot bucura de aer fresh si pot conduce relaxati.

VAG24 este o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Cluj, inclusiv Aeroportul international Avram Iancu. Pentru inchiriere este nevoie ca doritorul sa fi implinit varsta de 21 de ani, sa detina permis de conducere valabil si act de identitate. Daca se doreste plata cu cardul, clientul trebuie sa detina obligatoriu card de credit VISA sau MASTERCARD, cu litere embosate. Compania se obliga sa asigure asistenta rutiera pe intreaga perioada contractuala, 24h /24, 7 zile/7, in caz de accident sau defectiune mecanica.

La VAG24 se gasesc cele mai bune conditii de rent a car iar rezervarile se pot face fara plata unui avans, simplu si rapid. Compania ofera servicii transparente si de aceea, conditiile in care se poate inchiria o masina sunt afisate publicului pe site-ul: www.VAG24.ro  la pagina Conditii de inchiriere. Clientul care doreste sa faca o rezervare poate suna la numarul de telefon 0720555333 sau accesand pagina de rezervari.

Inchirierea unei masini in conditiile cele mai bune pentru persoana fizica sau juridica nu poate fi decat in avantajul acestora care, astfel, pot calatori in conditiile cele mai bune, confortabil si in siguranta. Masinile pot fi inchiriate pentru cateva zile sau pe o perioada de cateva saptamani.

Comentarii

12/11/17 11:13
Comentariu

No... de aia-mi cumpar si io... ! Da... maine... ca astzi n-am bani .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5