Şi de data aceasta, Moşul nu a întârziat, cu acel Mercedes alb, la Livezile

Chiar dacă zăpada încă nu îşi face prezenţa în peisajul hibernal al moşului, iată că şi de data aceasta, precum în anul anterior, şi-a făcut prezenţa cu un autoturism Mercedes. Deşi drumul a fost lung şi plin de peripeţii, Moşul a trecut cu brio peste toate, oprindu-se pentru început la Şcoala Gimnazială cu clasele I-IV, dăruind elevilor preşcolari cadouri, ajutat de voluntari, întrucât acesta era prea bătrân şi nu se putea apleca. Cei mici, alături de învăţătoarea Ana Niculai, a răsplătit cadourile Moşului cu frumoase colinde.
Moşul a mai poposit la clasa I - înv. Daniela Măgureanu, clasa a III-a – înv. Alexandrina Prunar, clasa I – înv. Dorina Vălean, clasa a IV-a – înv. Rus Ioan Inică, precum şi la Grădiniţă la grupa mică – ed. Szanto Rozalia, iar la Căminul Cultural două grupe de copii mici şi una de mijlocie pregăteau o ultimă repetiţie pentru spectacolul care urma să aibă loc sub atenta îndrumare a educatoarelor Dimache Crina, Fechete Luminiţa şi Pintican Ligia. Toţi aceşti copii au răsplătit darurile Moşului cu frumoase colinde şi poezii închinate lui.
Ultimul popas a fost la Căminul de bătrâni din Cuşma, unde emoţiile s-au lăsat pe feţele brăzdate ale bătrânilor după atâta muncă, răsplătiţi de Moşul cu frumoase cadouri.
P.S. Toate aceste cadouri au fost dăruite cu mult drag din partea unor oameni de afaceri din Livezile, cu menţiunea că şi în anii viitori o să fie prezenţi în mijlocul copiilor, bătrânilor şi celor nevoiaşi din comună.

Comentarii

17/12/15 16:43
Balan Marius- e...

De ce bulversati copiii ? Cine l-a furat pe MOS CRACIUN cel adevarat ? Aceste manifestari si proiecte sunt jalnice si nu au nimic cu traditia stramoseasca si nici cu invataturile BISERICII.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5