Simpozionul de artă contemporană artFORest ,,NO LIMIT’’V

Simpozionul de artă contemporană artFORest ,,NO LIMIT’’V, 2019, editia a-XXX-a,
de la Sîngeorz-Băi s-a constituit ca un eveniment de tip anual. În acest sens, ideea simpozionului de la Sîngeorz-Băi, porneşte de la principiul unităţii prin diversitate, sau cu alte cuvinte multitudinea stilistică a artiştilor invitaţi interferează pozitiv cu cadrul natural ideal, transformându-l într-un spaţiu de creaţie comun.

Un prim argument al acestui proiect finanţat de către Consiliul Judetean Bistrița-Năsăud prin Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și în organizarea Muzeului de Artă Comparată Sîngeorz-Băi, se constituie în posibila întâlnire dintre artişti, a schimbului de idei şi tehnici – caracteristici esenţiale ale unui simpozion de artă, al doi-lea argument îl constituie organizarea unei expoziţii de grup, găzduite de Secţia de Artă a Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Muzeul de Artă Comparată Sîngeorz-Băi, București,Timișoara, eveniment urmat de editarea şi tipărirea unui catalog al simpozionului.
Acest eveniment nu se înscrie în categoria acţiunilor ce se derulează în virtutea unei tematici impuse, artiştii invitaţi sunt liberi sa aleagă orice subiect doresc, cum ar fi unul de genul celui pe care deja l-au inclus în cadrul demersului artistic personal.

Participantii la simpozionul de artă contemporană artFORest– Sîngeorz-Băi, 2019 sunt:

ION BARBU

MARIA BILAȘEVSCHI

SMARANDA BOSTAN

MAXIM DUMITRAȘ

ION MIHALACHE

BOGDAN PELMUȘ

MAGDALENA PELMUȘ

MARILENA PREDA SÂNC

CONSTANTIN ȚÎNTEANU

Evenimentul va avea loc in perioada 06.08.2019-20.08.2019 ,in locația numita Dosul Garciului(Maxonia)Sîngeorz-Băi. Întâlniri cu publicul:joi 15 august si duminică 18 august 2019.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5