Sistarea furnizării apei potabile pe Valea Budacului

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat. Compania noastră anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi, 16 Septembrie 2023, de la orele 20.30 până mâine 17 Septembrie la ora 06.00 în localitățile Jelna , Valea Jelnei înspre Jelna, Orheiul Bistriței , Satu Nou , Pietriș Budacu de Jos, Buduș, Simionești și Monariu interval necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.
Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale - pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor, etc.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263 213 117 și 0372 742 478.
Dispecerat AQUABIS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5