Sisteme de securitate nepuse la punct la instituţiile de pe Valea Someşului. Poliţiştii au aplicat sancţiuni

Sancțiuni în valoare de peste 11.000 de lei, aplicate de polițiști, în urma acțiunilor desfășurate, ieri, în domeniul verificării sistemelor de securitate.

În perioada 10-11 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Compartimentul Sisteme de Securitate, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, Secției 7 de Poliție Rurală Sângeorz-Băi și a Secției 6 de Poliție Rurală Năsăud au efectuat verificări în domeniul sistemelor de securitate, pe raza de competență.

Activitățile au vizat obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 333/2003, respectiv H.G. 301/2012, în valoare totală de 11.200 lei.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5