Peste 500 de şoferi sancţionaţi, pe drumurile judeţului. 25 au rămas fără permis

În acest sfârşit de săptămână,  poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

"Astfel, pentru diverse abateri la regimul rutier, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Ca urmare a acțiunilor desfășurate  în acest sfârșit de săptămână, au fost aplicate 500 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 130960 lei", se arată în comunicatul IPJ BN.

***

De asemenea, la data de 14 iulie a.c., polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de ordine Publică au desfășurat acțiuni preventive pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul turismului precum și asigurarea cu sisteme de securitate ale unităților de cazare.

Astfel, au fost efectuate controale la mai multe societăți comerciale de pe valea Bârgăului, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate ocazie cu care au fost aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003, H.G. 301/2012 și Legii12/1990, în valoare totală de 10.600 lei. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5