SMURD Sângeorz-Băi – Acordă primul ajutor şi salvează bolnavii

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Sangeorz - Bai, strada Lipanului, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 40 de minute.

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Sangeorz - Bai, strada Carpatilor. Interventia a durat 20 de minute.

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Sangeorz - Bai, DN 17D, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 45 de minute.

* Situatie: Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Maieru. Interventia a durat 45 de minute.

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz Bai. Interventia a durat 25 de minute.

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Maieru, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat o ora.

* Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Maieru, DN 17D. Interventia a durat 20 de minute.

• Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Rodna, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat o ora.

• Informaţii primite de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5