AFLAM DE LA I.S.U.

Sângeorz-Băi - 8 cartuşe de infanterie asanate

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu echipa pirotehnica pentru asanarea, identificarea, transportarea si depozitarea a 8 cartuse de infanterie cal. 7,62 din localitatea Singeorz Bai. Interventia efectiva a durat o ora si 45 de minute.

Beclean - Intervenţie la accident rutier

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de descarcerare pentru scoaterea unei persoane, ramasa incarcerata intr-un autoturism in urma unui accident rutier produs in localitatea Beclean, strada Horea. Interventia efectiva a durat o ora si 40 de minute.

Sângeorz-Băi - Bolnav ajutat de SMURD

ora 10.35, Situatie: Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz - Bai, strada Lipanului. Interventia a durat 20 de minute.

Rodna - SMURD intervine

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Rodna. Interventia a durat 20 de minute.

Sângeorz-Băi - Persoane salvate de SMURD

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz - Bai, strada Stejarului, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia efectiva a durat 45 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz - Bai, strada Lipanului. Interventia efectiva a durat 25 de minute.

Bistriţa - Deblocare de uşă metalică

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de salvare si interventie la inaltimi pentru deblocarea unei usi metalice, in localitatea Bistrata, strada Mesteacanului. Interventia efectiva a durat 25 de minute.

Sângeorz-Băi - SMURD acordă primul ajutor

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz - Bai, strada Brindusei, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia efectiva a durat 35 de minute.

Informaţii primate de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5