AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD intervine şi acordă primul ajutor

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz - Bai, strada Lalelelor. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Rodna. Interventia efectiva a durat o ora si 20 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Rodna. Interventia efectiva a durat 40 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz - Bai, strada Republicii si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia efectiva a durat o ora.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz-Bai, strada Stejarului. Interventia efectiva a durat 25 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Rodna. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz - Bai, pe strada Stejarului si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia efectiva a durat o ora.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz-Bai. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Teaca - Patru cartuşe asanate

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu echipa pirotehnica pentru asanarea, identificarea, transportarea si depozitarea a patru cartuse cal. 7,65 din localitatea Teaca. Interventia efectiva a durat o ora si 20 de minute.

Bistriţa - Copil salvat prin deblocare

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi pentru deblocarea unei usi metalice si salvarea unui copil ramas blocat in apartament in localitatea Bistrita, Piata Petru Rares. Interventia efectiva a durat 20 de minute.

Beclean - Apă evacuată din piaţă

Garda de Interventie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o motopompa transportabila pentru evacuarea apei din Piata Oraseneasca din localitatea Beclean, inundata in urma ploilor abundente. Interventia efectiva a durat o ora si 20 de minute.

Şieu Măgheruş - Incendiu la o gospodărie individuală

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Sieu Magherus. Au ars: anexe gospodaresti pe o suprafata de aproximativ 12 mp. Cauza probabila a incendiului: focul deschis. Interventia efectiva a durat 40 minute.

Nepos - Incendiu produs de trăsnet

Sectia de Pompieri Nasaud din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Nepos. Au ars: acoperisul grajdului pe o suprafata de aproximativ 150 mp, 10 tone de fan si un mc. de grinzi de lemn. Cauza probabila a incendiului: trasnet. Interventia efectiva a durat o ora si 25 de minute.

Prundu Bârgăului - Descarcerare la accident rutier

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de descarcerare la un accident rutier produs in localitatea Prundu Birgaului pentru spalarea partii carotabile si repunerea autoturismului pe roti. Interventia efectiva a durat 20 minute.

Bistriţa - Autoturism în flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la un autoturism in localitatea Bistrita, b-dul Independentei. A ars instalatia electrica a autoturismului. Cauza probabila a incendiului: scurtcircuit electric. Interventia efectiva a durat 10 minute.

Informaţii obţinute de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5