AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD acordă primul ajutor bolnavilor cu ambulanţa „B2”

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Rodna. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Garda de Intervenţie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o autospecială de intervenţie în sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru transportarea unei persoane supraponderale la ambulanţă în localitatea Beclean. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Rodna. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Feldru şi transportarea acesteia la spital. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Maieru. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Maieru. Intervenţia efectivă a durat 50 de minute.

Şintereag - Gospodărie în flăcări

Garda de Intervenţie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie individuală în localitatea Şintereag. Au ars: instalaţia electrică, 5mp de parchet şi bunuri de uz casnic. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Şanţ - Proiectil recuperat din Pasul Rotunda

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu echipa pirotehnică pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea şi depozitarea unui proiectil exploziv calibru 76 mm din localitatea Şanţ, Pasul Rotunda. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Măsuri de siguranţă la meciul de handbal

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor specifice la meciul de handbal U Jolidon Cluj Napoca - HC Tomis Constanţa. Intervenţia efectivă a durat 2 ore.

Informaţii obţinute de la cpt. V. Trifan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5