AFLAM DE LA I.S.U.

Pacienţi ajutaţi şi salvaţi de SMURD

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz-Bai. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Maieru. Interventia efectiva a durat 30 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat la doua persoane in localitatea Singeorz-Bai. Interventia efectiva a durat 35 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz-Bai. Interventia efectiva a durat o ora si 20 de minute.

Bistriţa - Prezenţi la dataorie, la “Nunta Zamfirei”

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de prima interventie si comanda pentru asigurarea masurilor specifice la festivalul „Nunta Zamfirei”. Interventia efectiva a durat 2 ore.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5