AFLAM DE LA I.S.U.

Sângeorz-Băi - SMURD şi ajutorul calificat

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Sîngeorz-Băi. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Rodna - Bolnav salvat de SMURD

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Rodna. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Salva - Cuib de viespi distrus

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o autospecială de descarcerare cu mijloacele din dotare pentru înlăturarea şi distrugerea unui cuib de viespi în localitatea Salva. Intervenţia efectivă a durat 55 de minute.

Sângeorz-Băi - Persoană ajutată de SMURD

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane în localitatea Sîngeorz-Băi. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Informaţii primate de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5