Şocant ! Doi tineri, surprinşi în timp ce se drogau într-un părculeţ de joacă, în faţa copiilor ?

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit joi, în parcul de joacă situat la intersecţia străzilor Ştefan O. Iosif şi Panait Cerna. Printr-un apel telefonic, jandarmii au fost sesizaţi despre faptul că doi tineri ar folosi substanţe interzise în faţa copiilor care se jucau în acest părculeţ.
Imediat ce au ajuns la faţa locului jandarmii i-au identificat pe S. A. de 28 de ani şi pe A. M. de 27 de ani, ambii din Bistriţa. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au depistat asupra acestora o bucată rolă folie transparentă de aproximativ 4/5 cm, în care se afla o substanţă albă şi o folie de hârtie subţire împăturită, de aproximativ 5/9 cm.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, substanţele folosite au fost ridicate de către jandarmi, acestea urmând a fi predate Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud. În cauză, s-au întocmit şi actele de sesizare pentru deţinere şi consum propriu a unor substanţe interzise, conform Legii nr. 143 din 2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, art. 2 şi 4.
În urma analizelor se va stabili şi ce fel de substanţe interzise conţin aceste folii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5