Şoferi băuţi din Căianu Mic, Nimigea de Jos şi Agrişu de Jos, depistaţi la volan!

Mai mulţi şoferi au fost depistaţi, în acest sfârşit de săptămână, conducând după ce au consumat alcool. Astfel, sâmbătă, polițiștii din Beclean l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raza localității de domiciliu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat două mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă de Poliția orașului Beclean, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La aceeași dată, polițiștii din Năsăud l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Nimigea de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 173B, pe direcţia de deplasare Mintiu-Nimigea de Jos, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Poliţia Oraşului Năsăud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, duminică, polițiștii din Beclean l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Agrișu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național 17, pe raza orașului Beclean. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5