Şoferi din Teaca şi Budacu de Sus, depistaţi băuţi la volan

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, polițiștii Biroului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului Bistrița în vederea reducerii numărului de accidente rutiere și depistării șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau altor substanțe interzise, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pe bulevardul Grigore Bălan din Bistrița, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Olanda. A fost identificat șoferul, un bărbat de 35 de ani din Teaca. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a rezultat valoarea de 0.94 mg/L alcool pur în aerul expirat. În consecință, la spital i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Biroul Rutier continuă cercetările în cadrulul unui dosar penal, cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.  

***

La data de 7 ianuarie a.c., după miezul nopții, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat activități de control în trafic pe raza localității Budacu de Sus în vederea identificării șoferilor care nu respectă normele rutiere. Pe Drumul Județean 173 a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, polițiștii au constatat că acesta se află sub influența alcoolului, valoarea indicată fiind de 1.03 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal privind conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5