Spectacol de teatru, dans modern şi muzică la Muzeul Grăniceresc Năsăud

Luni, 4 decembrie, a avut loc la Muzeul Grăniceresc Năsăud, grație domnului director Lucian Vaida, un spectacol variat de teatru, dans modern și muzică în care s-au implicat elevii cercurilor de Creație literară / Teatru, Atelierul fanteziei și Dans modern, alături de tineri voluntari din Năsăud și Beclean.

Profesoara Maria Rus a moderat acest eveniment și a prezentat spectatorilor protagoniștii acestei întâlniri de suflet, timp în care emoțiile noastre au dispărut treptat.

Acum, în prag de sărbători, au dat startul activității elevii pasionați de muzică ce au sensibilizat sufletul spectatorilor prin colinde minunate.

Am fost rugată să citesc un text despre întâiul Crăciun pe care mi-l amintesc, ca să introducem publicul în atmosfera de sărbători. A urmat sceneta pe care am prezentat-o cu colegii mei de club, ca să transmitem importanța timpului liber petrecut în familie și bucuria de a petrece Crăciunul împreună. Acest moment a fost creat de noi, elevii cercului de Creație literară / Teatru. Au urmat alte momente muzicale interpretate de tinerii voluntari care s-au implicat în derularea evenimentului. Momentele artistice ulterioare au armonizat tradițiile cu modernitatea punctând frumusețea acestora și trăirea autentică a sărbătorilor.

Tinerii implicați au fost deosebit de talentați și au dovedit o măiestrie aparte în transpunerea scenică a momentelor de joc tradițional.

Profesoara Simona Zinveli, de la Clubul Copiilor Năsăud, a coordonat două dansuri extraordinare în care au participat eleve talentate din clasele primare. Decorurile au fost realizate cu multă pricepere și pasiune de profesoara Naomi Ropotin, de la Clubul Copiilor Năsăud. Recuzita a fost asigurată de profesorul Mircea Mihalache.

Au urmat alte colinde interpretate de tinerii voluntari din Beclean care au uimit publicul prin dăruirea lor. La final, a avut loc o horă în care au fost implicați cei doritori dintre cei prezenți.

A fost extraordinar să participăm la o asemenea activitate alături de tineri și profesori minunați.

Căpraru Diana

Clubul Copiilor Năsăud

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5