Spectacol extraordinar Ada Milea &Friends!

La Centrul Multicultural Sinagoga din Bistriţa a avut loc un spectacol extraordinar susţinut de cantautoarea şi actriţa Ada Milea, alături de prietenii săi – Anca Hanu, Bobo Burlăcianu, Cristian Rigman. Spectacolul a fost organizat de Consiliul Judeţean BN, CJC BN, în parteneriat cu Clubul Rotary Bistriţa, Clubul NOSA Rotary şi Societatea de Concerte.
Într-o sală plină până la refuz, cu predominanţa elevilor de liceu, artiştii au încântat publicul cu cântece-bucăţi muzicale selecţionate din alte concerte susţinute, pline de comicării juvenile, într-un stil muzical direct, fără lenjerie intimă muzicală, tinerii spectatori făcând un cerc de 360 grade în jurul cântăreţilor, idoli de o clipă.
Ca de obicei, cuvântul de întâmpinare a fost rostit de către prof. dr. Gavril Ţărmure, manager al CJC BN.
Spectacolul, într-adevăr extraordinar, a fost un preambul, un vestibul al „căsătoriilor de o zi”, de sărbătoarea românească a Dragobetelui vestind apropierea iminentă a primăverii, a muzicii şi mai ales a iubirii!
Artista Ada Milea a mai putut fi vizionată de curând, pe postul naţional TV 2, la emisiunea „Omul cu chitara”, realizată de Ducu Bertzi.
O seară muzicală în care publicul tânăr a cântat şi a dansat pe hiturile ieşite din albumele tinereţii. În aceeaşi zi, artiştii au concertat la Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]