Ada Milea and friends – cu „Cântece de Iarnă”, la Sinagogă

În organizarea Consiliului Judeţean BN, a Centrului Judeţean pentru Cultură BN, în parteneriat cu Societatea de Concerte Bistriţa, la Centrul Multicultural Sinagoga Bistriţa a avut loc, în 18 decembrie, un concert de „Cântece de iarnă” susţinut de cantautorii binecunoscuţi tinerilor spectatori, fani numeroşi ai lor – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristi Rigman.
Sala de spectacole a fost plină ochi, la parter şi la etaj, de liceeni rokeri şi de alte coloraturi ale fanilor, toţi predispuşi să se distreze, nu în cluburi sau baruri sau discoteci, ci într-o sală de spectacole!
Şi nu au greşit adresa, căci cei 4 artişti de pe scena Sinagogii le-au satisfăcut gusturile muzicale, specifice noilor generaţii de tineri, cu cântece poantilistice, vesele, ironice şi autoironice, s-a râs pe săturate, s-a cântat şi s-a aplaudat cu un entuziasm frenetic până la extaz.
Ada Milea şi prietenii săi cântărţei şi actori au oferit un adevărat cadou de Crăciun numeroşilor lor fani bistriţeni, tineri.
În acelaşi cadru cultural, tineresc, s-a acordat şi Premiul pentru Literatură, anual, de către dr. Gavril Ţărmure, directorul Centrului Judeţean pentru Cultură BN, nimeni altuia decât cunoscutului şi îndrăgit de bistriţeni, poetului clujean Ion Mureşan, prezentat cu o laudatio de către criticul literar din Tg. Mureş, Al. Cistelecan. Un moment emoţionant ce a mai colorat spiritual evenimentul muzical – literar – cultural.
Generaţiile de tineri bistriţeni, liceeni şi de alte ocupaţii, mesenii s-au bucurat, au cântat „Cântece de Crăciun” la Sinagoga din Bistriţa împreună cu Ada Milea şi prietenii săi într-un spectacol de bună dispoziţie, tineresc, după gustul şi educaţia noilor generaţii ale internetului şi ale schimbărilor planetare – climatice, sociale, morale!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]