Stelian Dolha: Daniel Suciu aruncă cu venin înspre preşedintele Iohannis. Radu Moldovan face stadion în loc să introducă apa în zona de Câmpie

Prim-vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha,  a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, preocupările viceprim-ministrului Daniel Suciu şi ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

         „Daniel Suciu, precum Croitoraşul cel viteaz, vrea să ne arate că funcţia asta de vicepremier îi vine ca o mănuşă, să ne convingă pe noi şi pe membrii marcanţi ai PSD. Nici măcar nu s-a instalat bine în funcţie, şi mă aşteptam să aibă un pic de răbdare, şi a început să arunce cu venind în stânga şi-n dreapta şi în special înspre preşedintele Iohannis. Nu cred că asta e fişa postului lui Daniel Suciu, chiar dacă e vicepremier. A declarat la Arad, umflându-şi muchii de vicepremier, că Guvernul îşi asumă scrisoarea pe care Tudorel Toader a trimis-o către prestigioasa publicaţie londoneză. El spune că asta e o reflecţie a realităţii din România, din ultima vreme şi că e o informaţie veridică. Asta-i întrebarea mea către Daniel Suciu, ce  e informaţia veridică”, a declarat Stelian Dolha.

         Fostul deputat a menţionat că construirea unui stadion de 10.000 locuri în Wonderland, a unei săli polivalente şi a unui complex sportiv este „o fumigenă” pe care „nu o crede nici măcar ultimul pesedist din judeţul ăsta”.

         „Întrebarea mea este: asta-i prioritatea judeţului, stadion cu 10.000 locuri, în timp ce o treime din judeţ şi mă refer la zona de Câmpie, nu are apă potabilă, în perioada de vară merg jandarmii cu cisternele de apă să-i alimenteze pe oameni? Prioritatea noastră este asta? Dacă vrei să fii lăudat, aclamat pe stadioane, precum vreun dictator din ţări mai apropiate, atunci faci stadioane cu 10.000 locuri. Dacă te interesează soarta judeţului faci altceva. Introduci apa potabilă, ce să mai zic de canalizare. Va trebuie să-şi răspundă în primul rând Radu Moldovan la întrebarea asta: ce vrea să facă cu judeţul ăsta şi pe urmă e clar, ne răspundem şi noi ce vrem de la conducătorii noştri”, a concluzionat Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5