Stelian Dolha: Nu o să fim papagali aşa cum este PSD astăzi

Liderul PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat joi seara, în cadrul unei conferinţe de presă, că ACL funcţionează la Bistriţa, are doi co-preşedinţi şi nu va prelua din metehnele marilor partide. ,,Nu o să fim papagali aşa cum este PSD astăzi”, a precizat Dolha.


,,Alianţa Creştin-Liberală dă, azi, la Bistriţa, primul semn că funcţionează are doi co-preşedinţi. Cu alte cuvinte, nimeni nu mai e şef decât celelălalt şi că ACL se bazează pe nişte principii. Se bazează pe corectitudine, se bazează pe transparenţă şi se bazează pe solidaritate. Dacă toate astea le îndeplinim creăm un partid de centru dreapta puternic, creăm un partid de centru dreapta care o să câştige, de aici încolo, toate alegerile.


Va trebui să ţinem cont cu toţii de un lucru: acest mare partid trebuie să fie altfel. Cu alte cuvinte să nu preia din metehnele partidelor mari care până acum, spun eu, în politica românească au eşuat, pentru că marii lideri s-au pus în prim plan, iar pe cei care i-au votat, i-au pus în plan secund. Noi va trebui să schimbăm această mentalitate, să ne punem noi în plan secund şi pe ei, cetăţenii, să-i punem în prim plan. Vă putem spune cu certitudine ce nu o să facem în pre-campanie şi în campania electorală: nu o să fim papagali, aşa cum PSD este astăzi”, afirmat Stelian Dolha.


Dolha a mulţumit colegilor din organizaţia judeţeană PNL BN, care au crezut în această construcţie politică – ACL şi nu s-au lăsat pradă presiunilor, şantajului, dar şi colegilor din PDL, spunându-le că împreună pot câştiga toate alegerile.


,,Eu vreau să le mulţumesc astăzi colegilor mei din organizaţia judeţeană, vreau să le mulţumesc pentru că au crezut în viitorul politic al PNL şi că au înţelesc că alături de PDL este calea în această construcţie politică. Şi să ştiţi că nu a fost simplu, pentru că oamenii aceştia au fost şantajaţi, oamenii aceştia au fost ameninţaţi şi gândiţi-vă că au soţii, au copii şi degetul ameninţător a fost deasupra tuturor.


Ori, eu, azi, îi felicit pe cei care au rămas, pentru că au ales o cale a curajului şi au ales să ţină cu adevărat la o ideologie în care au crezut atunci când şi-au făcut acea adeziune. Colegilor din PDL le spun că împreună putem crea acest mare partid, că împreună putem câştiga”, a conchis deputatul PNL Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5