Strategii de pariere pe meciurile de tenis

Vrei să descoperi o strategie de pariere pe meciuri de tenis care să funcționeze cu adevărat? Folosește sfaturile noastre legate de pariurile pe tenis pentru a începe să câștigi cât mai multe pariuri.

Ponturi pariuri pe tenis

Tenisul este un sport incredibil de popular în întreaga lume. Cu aproximativ 1 miliard de fani, acoperirea sa globală este enormă. De asemenea, și pariul pe tenis este foarte popular.

Indiferent dacă pariezi pentru a te distra,  pentru că îți place să învingi casele de pariuri sau să îți creezi o strategie serioasă de pariere, există mii de pariuri pe tenis pe care le poți plasa în fiecare săptămână.

 Din păcate, majoritatea pariorilor pierd des bani la casele de pariuri. Deși este imposibil de câștigat fiecare pariu plasat, majoritatea jucătorilor ar putea avea mult mai mult succes dacă și-ar îmbunătăți strategia de pariere, ținând cont de diversele pronosticuri tenis propuse gratuit de tipsteri cu vastă experiență în pariuri sportive.

Vorbind despre strategii, există o serie de sfaturi și trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți spori câștigurile atunci când pariezi pe tenis. Iată câteva dintre ele:

Fii organizat

Fă-ți cont la mai multe case de pariuri

Rămâi imparțial

Informează-te temeinic despre tenis

Fă pariurile potrivite

Acestea fiind zise, în acest acest articol vom detalia primele două sfaturi dintre cele amintite mai sus.

Fii organizat

Primul nostru sfat pentru pariuri pe tenis este să fii organizat. Vrem să spunem că ar trebui să ții cont de toate informațiile importante care îți afectează pariurile. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

Notează-ți pariurile din trecut și cele curente

Notează informațiile despre contul de pariuri

Deschide un cont bancar de pariuri

Menține o evidență a pariurilor anterioare și actuale

Este esențial să menții o evidență a pariurilor pe tenis anterioare și actuale. Dacă vrei să câștigi profit pe termen lung din pariuri pe tenis, acest lucru este vital.

Pe scurt, vei putea observa tendințele și analiza mai eficient pariurile pentru a plasa pariuri câștigătoare și avea parte de mai puține pierderi.

De exemplu, dacă ai pariat pe un anumit jucător și te-a dat dezamăgit, vei putea detecta acest lucru și îți vei putea modifica strategia de pariere pe tenis. Poate suna simplu, dar poate face o mare diferență.

Cu cât ai mai multe informații, cu atât vei paria mai bine în viitor. De asemenea, este indicat să notezi motivul pentru care ai pariat pe tenis. Cercetările tale îți pot sugera că un jucător este probabil să câștige etc. Acest proces face analiza pariurilor tale mai ușoară.

În timp ce ții evidența pariurilor, îți recomandăm să îți calculezi profitul și pierderile totale după fiecare săptămână de pariere. În felul acesta, știi cât de profitabile au fost pariurile. Dacă ești constant pe minus, este timpul să îți schimbi strategia de pariere pe tenis.

Dacă plasezi o mulțime de pariuri, este vital să ții evidența pariurilor actuale. Veți ști exact când se vor finaliza, iar rezultatul îți va arăta că îți poți controla pariurile.

Menținerea unei evidențe este mai ușoară ca oricând datorită internetului și a foilor de calcul online, precum foile de calcul Google.

Notează informațiile despre contul de pariuri

Pe măsură ce progresezi cu strategiile de pariere pe tenis, este posibil să deschizi conturi la diverse case de pariuri, dar și conturi de tip betting exchange.

Crede-ne, amintirea numelor de utilizator ale conturilor, parolele și întrebările de securitate devine o durere atunci când ai peste 20 de conturi de pariuri deschise simultan.

Acesta este motivul pentru care îți recomandăm să stochezi toate informațiile de conectare într-o foaie de calcul separată. Deci, dacă nu utilizezi parole de completare automată sau uiți pur și simplu un nume de utilizator, poți accesa rapid aceste date și nu va trebui să resetezi parolele. Ca și mai înainte, îți recomandăm să folosești un Foaie Excel sau o Foaie de Calcul Google pentru aceste date.

 

Fă-ți cont la mai multe case de pariuri

Cel de-al doilea sfat pe care vrem să ți-l dăm este să-ți faci cont la cât mai multe case de pariuri diferite.

Au trecut zilele în care nu puteai intra decât într-o singură casă de pariuri localizată pe strada principală din oraș. În lumea modernă a jocurilor de noroc online, ai acces la aproape toate casele de pariuri, în doar câteva secunde.

 Este un lucru excelent pentru pariorii care se află în căutarea celor mai bune cote.  Casele de pariuri oferă prețuri diferite pe anumite piețe și evenimente. Asta înseamnă că ai posibilitatea de a plasa pariuri de valoare dacă cercetezi și găsești cele mai bune cote.

Și nici măcar nu durează atât de mult! Acest proces este mai ușor ca oricând datorită avansului tehnologiei.

Sperăm să ții cont de sfaturile noastre și să plasezi din ce în ce mai multe pariuri de valoare. Mult succes!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5