Cum pariezi 500 lei lunar să obții profit?

Pariurile au devenit tot mai apreciate atât la nivel internațional, cât și în România. Tot mai mulți pasionați de sport au început să cocheteze cu pariurile. În schimb, puțini dintre aceștia ajung să obțină cu adevărat profit din această activitate. Cu siguranță ai auzit de pariori care au ajuns să se întrețină doar din pariuri.

Bineînțeles ca aici vorbim despre pariori profesioniști. Dar orice parior profesionist a fost amator cândva. Diferența dintre un parior profesionist și unul amator este dată de reguli. Un parior profesionist urmează anumite reguli atunci când pariază. Fără disciplină, nu vei obține profit constant.

Trebuie să iei în considerare aspecte precum strategia de pariere, money managementul, bonusurile bune la pariuri precum bonus Winmasters și analiza corectă a meciurilor sau jucătorilor pe care pariezi. O să îți prezint cum poți paria 500 lei lunar și să obții profit.

Pariază aproape în fiecare zi

În primul rând, dacă ești un parior căruia îi place să parieze des, ar fi indicat să îți împarți cei 500 RON în așa fel încât să pariezi aproape în fiecare zi. Să spunem că vei paria 25 zile din 30. Atunci vei plasa în cele 25 zile pariuri cu miză de 20 RON. Ai putea folosi cei 20 RON pentru a alcătui biletul zilei.

Pariorii profesioniști de la 10pariuri.ro spun că cea mai bună cotă pentru biletul zilei este cota 2. Acest lucru este benefic deoarece se pot aplica multe strategii pe cota 2. Cel mai important este să analizezi foarte bine evenimentele pe care pariezi pe biletul zilei, iar acestea să nu fie în număr mai mare de 3 sau 4.

Indiferent de ce sumă ți-ai alocat pentru pariuri într-o luna, cel mai important aspect este să îți alegi o strategie care ți se potrivește. Există multe strategii de pariere, însă fiecare se potrivește anumitor tipuri de pariori. Cele mai cunoscute strategii de pariere sunt strategiile Martingale și Fibonacci. Martingale este o strategie care necesită o bancă destul de mare pentru a putea obține profit.

Strategia Martingale

Strategia Martingale constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Astfel, dacă prinzi o serie de pariuri necâștigătoare, vei ajunge la mize destul de mari și dacă nu ai o bancă care să susțină acele mize, nu este o strategie rentabilă. Pentru a folosi această strategie, este necesar să găsești pariuri cu o cotă 2.

Ideea de bază este că atunci când vei nimeri un pariu câștigător îți vei recupera pierderea și vei câștiga prima miză din serie dublată. Este posibil să reușești asta din două sau trei pariuri, dar sunt și momente în care prinzi o serie neagră și îți poate consuma banca rapid. Din acest motiv este destul de riscant să aplici această strategie cu o bancă de 500 RON lunar.

Pe de altă parte, strategia Martingale e ceva mai accesibilă deoarece nu se ajunge la mize mari atât de repede. Strategia Martingale se poate aplica atât pe cote de 2, cât și pe cote de 3. Aceasta constă în adunarea ultimelor două mize ale pariurilor pierdute pentru a stabili miza următorului pariu. În acest fel, la sfârșitul lunii vei avea 1000 RON făcuți din 500 RON. Pe termen lung, poate fi foarte profitabil.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5