De ce pierzi atât de des la pariuri sportive?

Pontul zilei la pariuri a fost necâștigător? Nicio problemă! Mâine este o nouă zi. Dacă vrei să ai succes pe termen lung, trebuie să tratezi această activitate ca și când ai fi o echipă de fotbal și fiecare pariu ar fi un meci: nu trebuie să faci „nuntă” când câștigi și nici „înmormântare” când pierzi.

Din păcate, sau din fericire, tu nu poți schimba antrenorul după o serie de eșecuri. Ai o alternativă: fie te lași, fie faci o analiză serioasă și schimbi felul în care joci. Cele două opțiuni pot fi formulate și altfel: fie nu mai pierzi bani, fie câștigi din pariuri. Personal, aș alege oricând cea de-a doua variantă.

Operatorii își opresc marja de profit

Analiza trebuie să plece de la întrebarea: „De ce pierd atât de des la pariurile sportive?”. Poți să câștigi 6 pariuri din 10 și tot să fii pe minus. O asemenea statistică îți spune că trebuie să ai mai mare grijă la cotele pe care pariezi. Una dintre cauzele pentru care pariorii câștigă mai puțini bani dintr-un pariu decât ar fi normal, raportat la riscul pariului, este aceea că toți operatorii își opresc o marjă de profit de 5-10%.

Să spunem că angajații unei agenții de pariuri consideră că sunt șanse egale ca într-un meci să fie sub 9.5 cornere sau peste 9.5 cornere. În mod normal, cotele ar trebui să fie 2.00/2.00, dar nu vor fi niciodată, pentru că bookmakerii își vor opri acel „comision” despre care vorbeam. Vom putea paria, să zicem, pe 1.90/1.90. La un număr egal de pariuri câștigate sau pierdute pe cotă mai mică de 2.00 ești pe pierdere.

Concluzia? Joacă la casele de pariuri care oferă cotele cele mai bune, pentru că acolo este payout-ul cel mai bun.

Falimentul pariurilor multiple