5 sfaturi pentru a câștiga bani la pariurile sportive

Pariurile sportive sunt jocuri de noroc, așa că nu poți fi 100% sigur că vei avea șanse întotdeauna de câștig. De aceea, trebuie să fii prudent și să ai grijă de economiile tale pentru a nu le pierde, plasând mize incorecte.

Atunci când ai ales deja să pariezi online nu îți mai rămâne decât să te informezi asupra casei de pariuri unde urmează să te înregistrezi. O casă de pariuri licențiată, așa cum este Superbet, îți va demonstra siguranța jocului, oferindu-ți transparență la depunere sau retragere.

Pentru a te transforma dintr-un jucător amator, într-unul profesionist vei avea nevoie de cunoștințe temeinice despre sportul și echipele pe care urmează să pariezi. Dacă nu vei cunoște mai nimic despre sportul pe care vei paria trebuie să te aștepți și la pierderi.

Pentru a nu ajunge să îți pierzi sumele de bani pe care dorești să le arunci în joc, trebuie să urmărești atent câteva sfaturi:

 

1. Informează-te

Acest lucru este foarte important atunci când vine vorba despre pariurile sportive. Trebuie să știi cât mai multe lucruri despre echipele pe care urmează să pariezi, să cunoști modalitatea acestora de joc, să afli până și dacă echipa favorită este completă sau anumiți jucători buni sunt retrași din anumite motive. Este bine să ai în vedere toate aceste aspecte, iar biletul zilei te va ajuta să te apropii mai repede de câștig.

 

2. Nu paria pe mai multe meciuri deodată

Știm că este destul de greu să te abții de la pariuri, mai ales dacă în aceeași zi joacă echipele tale favorite. Cu toate acestea, ar fi bine ca pe același bilet să optezi doar pe un singur meci și să nu depășești niciodată sumele de bani de care dispui. Ori de câte ori vei depăși bugetul sau atunci când pe același bilet sunt trecute mai multe meciuri este posibil ca șansele tale de câștig să scadă destul de mult.

3. În pariuri nu există o strategie clară

Trebuie să știi că pariurile sportive sunt în realitate jocuri de noroc și nu constituie numai calcule matematice sau strategii scrise și implementate. De aceea, este bine să nu mergi întotdeauna pe aceleași reguli și să mai încerci și alte lucruri care ți-ar plăcea sau pe care le consideri oportunități reale pentru câștig. Cu toate acestea, este bine să faci acest lucru cu o limită și să nu te întreci cu astfel de pronosticuri în fiecare zi. Există situații în care la un meci deși echipa favorită are cele mai mari șanse, aceasta să fie bătută de o echipă fără nicio putere și în acest caz câștigul să fie mai mare. Nu trebuie să te încrezi întotdeauna în astfel de variante și trebuie să știi că niciodată FC Vaslui nu va câștiga un meci cu Chelsea. Cel mai bine ar fi să pariezi responsabil.

 

4. Ai grijă de sumele de bani de care dispui

Nu paria mai mult decât ai disponibil sau din bugetul alocat unor alte cheltuieli pentru familie. Este bine să stabilești încă de la început un anumit buget alocat pentru pariurile sportive, pe care să îl împarți în bucăți mai mici și abia mai apoi să treci la joc. Este indicat ca întotdeauna să cunoști cât ai disponibil pentru ziua respectivă și mai ales care este ținta ta din acea zi și să nu încerci să le depășești pe niciunele. De exemplu, dacă într-o zi ai disponibil 100 de lei și îți dorești să câștigi 300 lei, iar după primul pariu ai câștigat această sumă, deși nu ai cheltuit tot, nu continua întrucât este posibil să pierzi sumele de bani câștigate și pe cele de care dispui.

 

5. Nu paria pe echipele preferate

De regulă, toți cei ce pariază pe echipele preferate nu fac altceva decât să piardă. Sunt copleșiți de emoții și niciodată nu vor vedea dacă acestea vor fi învinse de alte echipe, așa că vor miza incorect și astfel vor lăsa agenției de pariuri sume de bani destul de consistente.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5