Cum se pariaza pe cornere la pariuri

Pariurile pe cornere au devenit in ultimii ani foarte populare printre jucatorii romani pasionati de pariuri sportive. Astfel de pronosticuri sunt extrem de interesante si se pot dovedi profitabile daca stii cum sa analizezi corect un meci pe care pariezi pe cornere.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta cele mai importante detalii legate de aceste pronosticuri – ce sunt pariurile pe cornere, unde le poti juca, tipuri de pariuri pe cornere, dar si cateva sfaturi cu privire la acestea.

Ce sunt pariurile pe cornere?

Aceste selectii reprezinta o optiune de pariere interesanta pe care agentiile de pariuri (in special cele online) au introdus-o de ceva timp in oferta si pe care clientii o apreciaza foarte mult. Pariurile pe cornere bineinteles ca sunt disponibile doar pentru meciurile de fotbal si se refera strict la loviturile de colt executate, deci nu te intereseaza niciun alt eveniment din cadrul respectivului meci.

Ceea ce trebuie sa mai stii este ca se iau in considerare doar cornerele executate. Asta inseamna ca, de exemplu, daca arbitrul indica lovitura de colt, dar meciul sau repriza se incheie fara ca acel corner sa fie executat, atunci el nu va fi luat in considerare pentru validarea pariurilor.

Unde poti juca pariuri pe cornere?

Daca in urma cu mai mult timp acest tip de pariu se regasea destul de rar in oferta agentiilor, in ziua de astazi el este foarte raspandit. Exista astfel multe case de pariuri online licentiate care ofera clientilor posibilitatea de a juca pariuri pe cornere.

Un bun exemplu in acest caz este reprezentat de agentia 888sport, acolo unde, daca introduci un cod promotie 888 poti incasa si un bonus extrem de avantajos.

Tipuri de pariuri pe cornere

Din start trebuie sa stii ca la agentiile de pariuri online de top vei gasi pariuri pe cornere atat in oferta pre-meci, cat si in sectiunea de pariuri live. De asemenea, exista mai multe optiuni de pronosticuri pe cornere pe care vei putea paria, iar dintre acestea iata care sunt cele mai populare:

  • Cornere Peste/Sub – in functie de linia de cornere setata de agentie, poti paria ca ea va fi depasita sau nu, acesta fiind practic cel mai comun tip de pariu pe cornere.
  • Cornere Peste/Sub prima/a doua repriza – poti paria si pe numarul de cornere strict dintr-una din cele 2 reprize de joc.
  • Cornere pe echipa – exista selectii de tipul “Peste/Sub” si in ceea ce priveste cornerele executate de fiecare echipa in parte.
  • Primul corner – poti paria pe echipa care va executa prima lovitura de colt in meci.
  • Echipa cu cele mai multe cornere – trebuie sa anticipezi corect care echipa va avea mai multe cornere sau poti chiar sa pariezi pe un rezultat egal in aceasta privinta.
  • Handicap cornere – la scorul final de cornere al meciului se aplica handicapul selectat si astfel se stabileste rezultatul pariurilor.
  • Prima echipa la X cornere – pariezi pe echipa care va ajunge prima la un numar prestabilit de cornere.

La pariurile live o selectie interesanta este cea de tipul “Urmatorul corner”, acolo unde trebuie sa anticipezi care echipa va executa urmatorul corner in meci. Este cu siguranta un pariu care te va tine cu sufletul la gura si vei urmari cu interes maxim desfasurarea partidei.

Sfaturi la pariuri pe cornere

Si la aceste tipuri de pariuri, ca de altfel la orice alt pronostic, este foarte important sa stii cum sa analizezi corect un meci, indiferent de sport, pentru a putea face cea mai buna alegere. In ziua de astazi ai marele avantaj ca exista multe site-uri de statistici pe care poti gasi informatii utile cu privire la cornere. O idee buna este sa te orientezi dupa media de cornere pe meci a celor doua echipe, care spune destul de multe despre stilul lor de joc.

Bineinteles ca fiecare meci trebuie analizat separat si trebuie sa te gandesti la stilul de joc al celor doua echipe. De exemplu, unele echipe prefera sa atace foarte mult pe flancuri si sa incerce centrari, iar acest mod de joc poate aduce multe lovituri de colt.

De asemenea, daca meciul este dezechilibrat si una dintre echipe este asteptata sa domine autoritar partida, atunci probabil ca adversarii nu vor avea prea multe ocazii de a obtine cornere.

Trebuie asadar sa iei in considerare, pe langa statisticile efective pe cornere si modul in care consideri ca va evolua respectivul meci. In timp cu siguranta vei capata mai multa experienta la pariurile pe cornere, care combinata cu statisticile disponibile te vor face sa poti alege mai usor pronosticurile castigatoare.

E clar ca pariurile pe cornere reprezinta in acest moment o optiune de pariere interesanta si atractiva si care in acelasi timp se poate dovedi profitabila pe termen lung.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5