Cele mai pariate tipuri de pariuri

Pariurile sportive au foarte multi fani in Romania, drept urmare in ultimii ani aceasta industrie pur si simplu a explodat. Gasim case de pariuri la fiecare colt de strada, agentiile de pariuri au devenit sponsori principali pentru mai multe cluburi si competitii sportive din Romania, iar la TV avem mereu reclame din acest domeniu.

Drept urmare, este imposibil sa nu fii macar putin atras de domeniul pariurilor sportive. Ca incepator, acest domeniu poate parea a fi foarte dificil. Sunt o multime de informatii noi care, cel mai probabil, te vor coplesi.

Asta deoarece pariurile sportive nu sunt doar despre cine castiga, ci daca vei cauta Betano pareri, cel mai probabil vei fi uimit de numarul mare de tipuri de pariuri existente.

Ei bine, in acest articol ne-am propus sa prezentam cele mai pariate tipuri de pariuri. Astfel, daca esti curios sa experimentezi aceasta lume a jocurilor de noroc, daca le putem numi asa, atunci cu aceste pariuri ar trebui sa incepi.

Cele mai populare pariuri

Daca vei arunca o privire peste pariurile pe care ti le prezentam mai jos, vei intelege din prima ca pariurile cel mai des pariate sunt totodata si cele mai simple.

Majoritatea pariorilor sunt oameni simpli, care nu isi doresc sa se complice prea mult ci dimpotriva, incearca sa mearga la sigur. Asta chiar daca nu prea exista conceptul de „sigur” in domeniul pariurilor sportive.

Cu toate acestea, sfatul nostru este sa nu te rezumi doar la pariurile simple, deoarece in general pariurile sportive nu sunt chiar atat de dificile precum pot parea la o prima vedere. Chiar si tipurile de pariuri ce par a fi mai complicate pot reprezenta adevarate oportunitati de a castiga la pariuri.

De aceea, nu ar trebui sa le excluzi. Sa revenim insa la cele mai pariate tipuri de pariuri. Iata care sunt acestea.

Rezultat final

De departe cel mai simplu si mai popular pariu sportiv este reprezentat de pariul tip rezultat final. Se da un eveniment sportiv, precum un meci de fotbal de exemplu, iar pariorul ar trebui sa ghiceasca rezultatul final al meciului.

Nu este vorba despre scor, ci intuirea rezultatului ce ar putea fi reprezentat de victoria gazdelor sau a oaspetilor iar atunci cand este posibil, egalitatea.

Acesta este pariul cu care majoritatea pariorilor si-au inceput experienta in acest domeniu, drept urmare ar putea fi o optiune interesanta si pentru tine.

Total goluri

Uneori poate fi destul de dificil de intuit rezultatul unui eveniment sportiv, mai ales daca se confrunta doua echipe echilibrate din punct de vedere al fortelor. In astfel de partide, poate a fi mult mai sigur sa mizezi pe numarul de goluri ce vor fi marcate.

Iar din acest punct de vedere exista numeroase optiuni. Totusi, cele mai populare variante sunt cele de tip peste/sub 0.5/1.5/2.5 goluri.

Pentru a putea plasa un pariu cu sanse cat mai mari de reusita atunci cand mizezi pe numarul total de goluri dintr-un meci, ar trebui sa consulti statisticile inainte de plasa pariul sau, de ce nu, poti merge strict doar pe inspiratie.

Numarul de cornere

Pariul de cornere face obiectul unui alt tip popular de pariu, motiv pentru care nu putea lipsi nici din articolul nostru. La fel precum in cazul golurilor, vei putea alege dintre mai multe variante de numere probabile de cornere ce vor fi acordate intr-un meci de fotbal.

Iar daca te simti inspirat, ori mizezi pe un meci strans cu multe suturi ce vor fi respinse in corner, atunci ar putea fi o varianta profitabila si pentru tine.

Numarul de cartonase

Se anunta un derby strans intre Real Madrid si Barcelona? Ei bine, ar putea fi o lupta crancena, cu nervii intinsi la maximum, motiv pentru care jucatorii vor faulta deseori. Iar astfel, arbitrul se va vedea nevoit deseori sa umble la cartonase pentru a le acorda acestora.

Pariul pe cartonase este un alt pariu foarte popular pe care il vei putea juca si tu fara probleme. In acest sens, pentru a-ti creste sansele de reusita, ai putea cauta informatii sa afli care este arbitrul ce va fi la centrul partidei.

Iar asta deoarece unii arbitri pot fi mai mult sau mai putini darnici in ceea ce priveste acordarea de cartonase, asa ca reprezinta un detaliu foarte important.

Pariuri pauza sau final

Acest pariu se aseamana destul de mult cu pariul tip rezultat final, doar ca are sanse mai mari de reusita. Altfel spus, vei putea alege un rezultat anume (victorie oaspeti, victorie gazde sau egal) iar pariul va fi castigator inca de la pauza, daca prima repriza se incheie asa cum ai mizat.

Acestea sunt asadar cele mai pariate tipuri de pariuri pe care ar trebui sa le ai si tu in vedere ori de cate ori plasezi un bilet la pariuri sportive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5