Case de pariuri online cu oferta bogata de pariere

In cele ce urmeaza va vom prezenta trei case de pariuri online care isi intampina clientii cu o oferta generoasa de pariere, cu multe optiuni interesante, oferind totodata o libertate considerabila in a alege pronosticuri corect in cadrul unui eveniment. Fie ca vorbim de pariuri asiatice, pe cornere, cartonase sau pariuri combinate, speram sa va ajutam in alege agentia de pariuri potrivita.

1. BETFAIR - reprezinta la ora actuala unul dintre colosii industriei de gambling la nivel mondial, meritandu-si din plin locul pe podium. Pe langa faptul ca dispune de cea mai mare platforma de betting exchange din lume, Betfair are o multime de optiuni de pariere. Ba mai mult, in cadrul acestei agentii de pariuri online aveti posibilitatea de a combina mai multe pariuri din cadrul aceluiasi eveniment pe acelasi bilet.

Spre exemplu puteti miza pe cornere, pe goluri, pe sansa dubla si alte pariuri in acelasi timp de la orice meci de fotbal doriti. Sansele de castig cresc considerabil in aceasta situatie, mai ales in cazul unei analize bune, pentru ca efectiv va veti forma biletul depinzand de un singur eveniment, nu de mai multe ca in cazul biletelor clasice.

Pe langa optiunile obisnuite de pariere (rezultat final, sansa dubla, goluri, etc), la Betfair aveti si pariuri pe: cornere, cartonase, handicap, handicap asiatic (doar pe platforma de exchange), rezultat final & total goluri, gol in ambele reprize, castiga oricare din reprize, posibilitatea de a combina mai multe pariuri de la acelasi meci pe acelasi bilet, cum spuneam mai sus.

2. UNIBET - este unul dintre cele mai importante nume de pe piata pariurilor online din Romania, fiind totodata si una dintre cele mai indragite case de pariuri online licentiate la noi. Unibet se numara printre acele case de pariuri unde poti paria pe handicap asiatic, o unealta extrem de utila pentru pariorii cu experienta, care iti poate creste considerabil sansele de castig pe termen lung.

Pe langa handicap asiatic si optiunile obisnuite de pariere (rezultat final, sansa dubla, goluri, etc), Unibet isi intampina pariorii si cu alte optiuni cum ar fi: pariuri pe cornere, cartonase, castiga oricare din reprize, gol in ambele reprize, pariuri combinate pe goluri si rezultat final, pariuri combinate pe cornere, cartonase si goluri. Suntem de parere ca Unibet isi merita locul printre agentiile de top din Romania si din lume la ora actuala.

3. BETANO - a intrat puternic pe piata din Romania in anul 2016, iar la ora actuala se numara printre agentiile de pariuri preferate de foarte multi romani. Un avantaj il reprezinta si platforma de pariere, care se misca foarte bine, plus cotele generoase si oferta variata de pariere la majoritatea evenimentelor. Fiind sponsor oficial al Ligii 1, gasim o multime de optiuni de pariere si pe campionat intern.

Pe langa optiunile obisnuite de pariere (rezultat final, sansa dubla, goluri, etc), Betano are optiuni de pariere interesante cum ar fi: cornere, cartonase, pariuri pe suturi, numar de schimbari, posesie, pariuri combinate pe sansa dubla si total goluri, interval de goluri, pauza sau final, marcheaza in ambele reprize, etc.

Suntem de parere ca fiecare agentie are anumite puncte de forte, un lucru fiind destul de clar: niciuna nu va avea vreodata absolut toate optiunile de pariere, asa ca este indicat sa avem cont deschis in mai multe locuri pentru a putea alege pariul potrivit la nu eveniment anume. Important este sa pariem responsabil, iar sfatul specialistilor este sa nu alocati pariurilor mai mult de 10% din veniturile lunare de care dispuneti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5