Străzile din oraşul Sângeorz Băi s-au transformat în mlaştini. Pline de noroi, ele au devenit impracticabile

Consilierii locali ai PSD din oraşul Sângeorz Băi îi solicită primarului Traian Ogâgău să găsească soluţii urgenţă pentru a rezolva problemei străzilor din acest oraş. Social-democraţii  spun că niciodată nu s-a mai întâmplat ca în prag de primăvară străzile noastre să fie impracticabile şi sa nu fie bani alocaţi pentru a le face măcar circulabile.

„Mii de sîngeorzeni se simt dispretuiţi de lipsa de reacţie a administraţiei şi de soluţiile care mai rău au făcut decât au ajutat. Aşadar, în şedinţa de miercuri e nevoie de un consens între toti consilierii pentru a găsi orice soluţie pentru a achiziţiona de urgenţă piatra necesară în vederea rezolvării acestei probleme stringente”. Consilierii PSD arată că pietruirea străzile de peste apă este prioritatea numărul 1 în momentul de faţă, asigurându-i pe sîngeorzeni că vor susţine orice iniţiativă a Executivului care ar avea drept rezultat asfaltarea străzilor din oraş.

 

„În caz contrar, va fi încă o dovadă că interesele imediate ale concetăţenilor noştri sunt tratate arbitrar şi că doar decizia unui singur om contează. Este păcat că anul trecut şi in bugetul pe anul acesta s-au găsit resurse financiare pentru alte proiecte, unele controversate, dar pentru a le asigura cetăţenilor noştri măcar o stradă pietruită niciodată. Fiind convinşi că suntem în asentimentul tuturor celor ce nu mai pot circula în oraşul în care plătesc taxe şi impozite, ne exprimăm speranţa că apelul nostru va fi luat în cosiderare şi va fi tratat ca atare”, susţin social-democraţii din oraşul-staţiune.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5