Fotbal. Liga a IV-a

Teren impracticabil, cu goluri multe

Inter Monariu – Hebe Sângeorz Băi 2-2

Duminică, 31 martie, de la ora 17, la Monariu s-a disputat partida din Liga a IV-a dintre gazdele Inter şi someşenii de la Sângeorz-Băi, Hebe. În dauna terenului foarte greu, cele două echipe s-au dăruit la maxim pentru cele trei puncte puse în joc, deşi la final nu au fost obţinute şi nici chiar împărţite, întrucât şi-au luat câte un punct. În prima parte a jocului, gazdele cu un plus de prospeţime, iar în partea a doua aceştia au cedat, oaspeţii dominând, creându-şi mai multe ocazii de gol, putând câştiga lejer partida. De remarcat intervenţiile celor doi portari, salvându-şi echipa de la un scor mai mare. Cei care deschid scorul sunt gazdele printr-un eurogol marcat de Felner, o execuţie de la 30 m lateral în colţul lung spre vinclul porţii: 1-0. Două minute mai târziu, oaspeţii ripostează prin Codrean, acesta scapă singur printre fundaşi, singur cu portarul, plasează lateral balonul, dar portarul Rus Gheorghe respinge miraculos. În min. 12 este rândul gazdelor să rateze prin Mărginean, aflat singur cu portarul din 6 m, dar respinge Dragotă. Min. 38 – din nou Rus se remarcă la şutul lui Codrean, cel mai bun de la oaspeţi. Min. 52 este rândul oaspeţilor să egaleze tot cu un eurogol marcat de Florea V., acesta execută o lovitură liberă de la 50 m sub bară, un gol rar întâlnit pe terenurile de fotbal. Min. 55 – Rus reţine şutul expediat de Neamţ la firul ierbii. Min. 75 – centralul partidei indică punctul cu var la o ţinere în careu a lui Toth, execută Cazac în stânga portarului: 2-1. Un minut mai târziu, oaspeţii trec pe lângă egalare la voleul lui Flore V., acesta trimite în transversală. Min. 77 – oaspeţii egalează prin Codrean dintr-o lovitură liberă de la 25 m în colţul lung. Aşadar, o partidă destul de frumoasă în dauna terenului foarte greu.
Au jucat: INTER: Rus Ghe., Arcălean, Răzvanţă, Truţiu, Cazacu, Mureşan, Grecu, Mărginean, Felner, Bâzdâră şi Toth. Rezerve: Buzan, Arcălean Fl., Cojoc şi Schon. Antrenor Buzan Moisil.
HEBE: Dragotă, Gabor, Flore C., Flore V., Hehea, Avram, Mici, Ciocan, Negruşeri, Neamţ şi Codrean. Rezerve: Ciocan. Antrenor – Ianoş Emil.
Arbitri partidei - Petraş Augustin, ajutat la cele două linii de Huzmezan Cristi şi Covrig Flavius.
Observator – Feher Dorel.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5