Fotbal. Liga a 3-a. Etapa a V-a, seria a şasea

Echitabil peste tot

Voinţa Livezile vs. Voinţa Sibiu 0-0

Prundu Bârgăului, teren bun de joc, timp frumos, spectatori circa 500, avertismente: Apostolache, Peperigeanu, Tuculer, Grădinar; eliminări: Diudea şi Ghindaru.

Livezile: Voivod, Homei, Precup I., Diudea, Precup C., Bugnar (min.55 Măgeruşan), Ruscău V., Lazăr (min.70 Tomoioagă), Rus, Bodolan (min. 45 Nicolae), Apostolache (min.83 Bălan). Rezerve: Coman, Budăcan şi Albuţ. Antrenori: Sandu Borş, ajutat de Baciu Ioan.

Sibiu: Zăvoi, Popa M., Grigore, Peperigeanu, Boroncoi, Ghindaru, Grădinar (min. 60 Tuculer), Foro, Suciu, Achim şi Iancu. Rezerve: Piţigoi, Purima, Dâmbian, Popa A., Nagy. Antrenor : Baciu Marius.

Partida a fost condusă cu greşeli, la centru – Kegyes Ervin (Satu Mare), iar la cele două tuşe – Brânză Iulian şi Iova Ciprian (Botoşani). Observator de joc: Ciocan Ioan (Cluj-Napoca). Observator de arbitri: Gherghel Florin (Baia Mare).

Sâmbătă, 19 septembrie, la Prundu Bârgăului s-a desfăşurat derby-ul seriei a şasea dintre echipele Voinţa Livezile, ocupanta locului trei, şi Voinţa Sibiu, loc doi. Se preconiza a fi o partidă foarte interesantă, ţinând cont de gazde care nu pierduseră niciun joc. Oaspeţii, cu o garnitură completă, avându-l la cârmă pe fostul stelist Marius Baciu, cu jucători care au jucat în Liga I, cum sunt Ghindaru, Foro, s-au deplasat pe Valea Bârgăului cu scopul de a cuceri toate cele trei puncte şi a trece la şefia grupei. O partidă foarte echilibrată, cu un plus pentru băieţii noştri, ţinând cont că gazdele au fost defavorizate de brigada de arbitri. Amintim cele două faze, penalty imaginar în min. 37 la un aşa-presupus fault în careu, dar imbatabilul Voivod respinge în corner şi golul anulat din min. 44 în urma unei lovituri de colţ executată de Lazăr, iar Diudea trimite cu capul în plasă, ce ar mai fi de spus? Doar atât: TENDENŢIOS. Dacă trecem şi la numărul mare de ocazii de gol, amintim şutul în bară în urma unei lovituri libere de la 25 m a lui Rus Sebastian, ocazia mare a lui Nicolae din min.50, Lazăr execută o lovitură liberă directă de la 30 m sub bară, dar scoate miraculos portarul Zăvoi. Min. 65 oaspeţii trimit balonul în plasă, dar tuşierul partidei indică fault, aşa că golul a fost anulat. Au urmat minute grele pentru gazde, Voivod se remarcă din nou la şutul puternic din 4 m al lui Iancu din min. 84, iar un minut mai târziu respinge acelaşi portar, imbatabil, din 5 m, un balon pe care scria gol. Ca totul să fie echitabil, am notat şi două eliminări aparţinând jucătorilor Diudea şi Ghindaru.

Una peste alta, cred eu, că a fost un rezultat echitabil, dar totuşi puteau câştiga livezenii.

În etapa viitoare, Voinţa Livezile va face o deplasare foarte grea la Sănătatea Cluj, unde speră că vor veni cu puncte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5