Fotbal. Liga a III-a, etapa a 4-a

Livezenii au jucat contra arbitrilor

Avântul Reghin - Voinţa Livezile 1-1 (0-1)

Reghin, timp frumos, teren bun de joc, spectatori circa 500, marcatori: Apostolache şi Stoica; avertismente: Stoica, Mitra, Măjer şi Gotea; eliminări: Măjer.

AVÂNTUL: Bucim C., Dobrău, Truţă, Dan (min.75 Fülop), Merdariu, Stoica, Csiki (min.55 Moldovan), Rozemfeld, Mitra, Sorlea (min.51 Bucim R.), Nagy. Rezerve: Cseke, Ormenişam, Luca şi Fodor. Antrenor - Suciu Viorel.

VOINŢA LIVEZILE: Voivod, Precup C., Precup I., Diudea, Albuţ (min.87 Cristurean), Bugnar, Tomoioagă, Măjer, Gotea (min.90 Bodolan), Apostolache (min.67 Măgeruşan) şi Rus Sebastian (min.75 Ruscău Valentin). Rezerve: Coman, Bălan şi Frişan. Antrenor - Borş Sandu.

Au arbitrat, părtinitor, la centru - Cristian Braşovean, iar la cele două linii - Radu Hertea şi Alexandru Cerei, toţi din Cluj-Napoca. Observator - Nagy Ioan.

Vineri, 11 septembrie, de la ora 17,00, pe Stadionul municipal din Reghin s-a disputat a patra etapă din seria a 5-a a Ligii a III-a la fotbal, între echipele Avântul Reghin şi Voinţa Livezile. Am fost previzibil că se va termina aşa, ba mai mult trebuia să câştigăm această partidă, ţinând cont de situaţia prin care trece Avântul, având doar un singur punct. Jocul în sine a fost unul de o factură foarte slabă, ceva de Liga a IV-a. La fel, putem afirma că şi arbitrajul s-a coborât la acest nivel inferior. Încă din primele minute, gazdele asediază poarta lui Voivod. Min. 4 - Csiki profită de luftul lui Albuţ în propriul careu, şutează din unghi aproape de stâlpul porţii. Min. 20 - Stoica, cel mai bun de la gazde, trimite o torpilă de la 20 m, dar Voivod respinge de sub bară. Două minute mai târziu, acelaşi jucător trimite din unghi, dar din nou portarul livezean reţine. Min. 32 - contrar cursului jocului, oaspeţii deschid scorul, Apostolache preia un balon de unul singur, trece printre fundaşii adverşi şi trimite cu latul în colţul lung: 0-1. Bucurie mare în tabăra suporterilor bistriţeni care s-au deplasat la acest joc în număr de 300. Min. 55 - acelaşi Stoica execută o lovitură liberă de la 25 m lateral, dar boxează Voivod. Min. 67 - pe un contraatac s-a derulat cea mai frumoasă fază de joc, Rus Sebastian slalomează printre fundaşi, se îndreaptă singur spre portar, dar apare colegul său Măgeruşan pe traiectoria balonului şi îi strică faza pe care scria, cu siguranţă, gol. Min. 70 - Stoica execută o lovitură liberă de la 25 m direct în transversală, fiind cea mai mare situaţie a gazdelor. Din acel moment intră în acţiune arbitrul central şi uită de regulamentul FRF. Min. 75 - Măjer este eliminat foarte uşor la un aşa-presupus fault inventat de central, văzând al doilea galben şi, implicit, pe cel roşu. Min. 87 - din nou Voivod se remarcă la şutul expediat de Stoica la vinclul barelor. În minutele de prelungiri (93), Stoica - omul partidei - la cei 34 de ani - egalează situaţia la unu, în urma unei execuţii din semifoarfecă. Una peste alta, jucătorii Voinţei, lideri până la jocul de la Reghin, au dorit să-şi conserve acest rezultat de 1-0, dar finalul le-a fost neprielnic, aşa că trebuie să se mulţumească şi cu un egal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5