Fotbal. Liga a 3-a

FC Zalău – Voinţa Livezile 1-2 (0-1)

Vineri, 9 octombrie, de la ora 16,00, pe terenul Armatei din Zalău, s-a desfăşurat partida de fotbal de Liga a treia dintre echipele FC Zalău şi Voinţa Livezile. Băieţii noştri au prestat un joc foarte frumos dominând partida de la cap la coadă. Au câştigat cu 2-1 prin golurile marcate de Apostolache şi Sighiartău, în min. 33 şi 50. În debutul partidei, jucătorii noştri au deschis scorul printr-un gol foarte frumos marcat de Şerban, dar centralul partidei nu a fost de acord ca oaspeţii să deschidă aşa de repede scorul, încât a anulat golul perfect. Au urmat asedii la poarta gazdelor, iar în min. 33 jucătorii noştri deschid scorul prin Apostolache, după o acţiune la centrul terenului în stil caracteristic, din pasa jucătorului Măjer, creierul echipei, 0-1.

În repriza secundă, mai bine spus în min. 50, arma secretă – Sighiartău – noul intrat, venit după o accidentare de o lună şi cu o poftă nebună de joc, majorează la 2-0 din pasa vitezomanului Bugnar, acesta centrează, iar autorul golului având doar o simplă formalitate de a pune latul, iar balonul să intre în plasă. Minutele 60 şi 70, din nou băieţii noştri sunt pe val, ratând copilăreşte precum în curtea şcolii, prin jucătorii Sighiartău, Rus Sebastian – spaima portarilor -, Bugnar şi Solomon. Contrar cursului jocului şi după o relaxare a oaspeţilor, în min. 93, şi ultimul al partidei, gazdele marchează golul de onoare, acesta fiind şi rezultatul final: 1-2. De remarcat faptul că la echipa gazdă a jucat şi fostul fotbalist al Gloriei, Jula.

Aşadar, fotbalul nostru este salvat până în prezent de Voinţa Livezile, nou promovată a Ligii a treia. Cine le acorda acestor băieţi minunaţi şanse mari odată cu promovarea? Puţini mai credeau că vor continua sau că vor scoate ceva puncte. Meritul le revine în totalitate lor, antrenorului Sandu Borş, secundului Baciu Nelu, directorului sportiv – Constantin Sava şi nu în ultimului rând, primarului comunei Livezile – Olimpiu Neamţ, trup şi suflet alături de echipă la fiecare meci. De menţionat faptul că echipa noastră a acumulat în ultimele trei etape şapte puncte, egalul 2-2 la Odorheiu Secuiesc, luptând contra arbitrilor, victoria pe “propriul” teren de la Romuli cu 4-2 în dauna echipei Turnul Micula şi victoria din această etapă, de la Zalău, cu 2-1. Aşadar, avem o echipă care ne reprezintă cu cinste judeţul.

Amintim echipa folosită de cei doi antrenori: Voivod, Precup I., Diudea, Precup C., Budăcan, Măjer, Bugnar, Gotea, Rus Sebi, Apostolache, Ruscău G. Au mai intrat: Măgeruşan, Solomon, Cristurean şi Sighiartău.

Poate cu această ocazie, cineva cu suflet mare citeşte isprăvile acestor jucători şi vine în sprijinul lor, ajutând echipa financiar cu cât se poate, ţinând cont de criza de care, se pare, nu scăpăm aşa de repede precum râia de oaie. Felicitări jucătorilor şi conducerii echipei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5