Sub influența alcoolului şi fără permis prin Budacu de Jos. Cu dosar penal s-a ales şi un tânăr din Şieu ce conducea fără permis prin Beclean

La data de 17 noiembrie a.c., în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au depistat și oprit în trafic, pe un bărbat de 33 de ani, din Budacu de Jos, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotets a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice care vor stabili alcoolemia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***
La data de 17 noiembrie a.c., pe drumul județean 173, în localitatea Șieu, polițiștii din Beclean l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5