Subprefectul Ioan Zăgrean: Vrem să deschidem puncte de lucru pentru Permise şi Înmatriculări, la Beclean şi Sângeorz-Băi

Subprefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ioan Zăgrean, ne-a declarat că Instituţia Prefectului -  cea care coordonează activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  – îşi propune să deschidă puncte de lucru la Beclean şi Sângeorz Băi.

         „În primul rând, am avut discuţii pentru Beclean, cu cei de la Poliţie, dar şi cu Primăria Beclean. Avem nevoie de un spaţiu care să ne fie pus la dispoziţie şi care să răspundă cerinţelor legale. Sper ca în termen cât mai scurt să fie soluţionată cererea şi să puteam deschide un punct de lucru. La nivelul Serviciului de Permise şi Înmatriculări, avem deschiderea necesară. Aşa cum am spus încă de la învestire, rolul nostru este de a fi în slujba cetăţeanului, de a le facilita accesul la serviciile publice. Noi trebuie să mergem spre cetăţeni, nu invers”, ne-a explicat subprefectul Ioan Zăgrean.

         Un demers similar ar urma să fie demarat pentru oraşul Sângeorz-Băi, date fiind distanţele mari pe care un locuitor din Şanţ, Rodna etc. le –ar avea de făcut la Bistriţa şi de aici şi costurile aferente deplasării. În plus, de cele mai multe ori, cetăţenii sunt nevoiţi să se învoiască de la serviciu pentru a-şi rezolva aceste chestiuni administrative.

         Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bistriţa-Năsăud are deja un sediu secundar la Năsăud din septembrie 2020.

 

Comentarii

27/02/22 11:07
Gica

D-apoi chiar... de ce-i musai toate serviciile publice, sa fie comasate si centralizate la resedinta judetului, claie peste gramada toate ... ? In unele state europene ( am vazut lucrul asta si-n America ), inmatricularile si permisele de conducere se efectueaza la fiecare administratie publica locala ( primarie ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5