Subvenţie fără limită pentru motorină

Într-un an de criză, când fiecare leuţ care poate fi economisit contează, subvenţiile în agricultură reprezintă adevărată mană cerească pentru fermieri. Pentru recent demarata campanie de însămânţări de toamnă fermierii din judeţul nostru vor primi din nou sprijin financiar pentru cumpărarea motorinei.

Vestea bună este că, spre deosebire de precedenta acţiune de acest gen - desfăşurată în primăvară, acum suma alocată cu destinaţia subvenţie pentru motorină nu mai este plafonată.

Metodologia aprobată prin Ordinul 29/2009 prevede că se acordă sprijin financiar doar agricultorilor care deţin sau lucrează cel puţin un hectar de teren. Pentru obţinerea sprijinului financiar, solicitanţii vor întocmi cereri - pe care le vor depune la primăriile localităţilor în care se află terenurile, însoţite de copii ale actelor de identitate (persoanele fizice), sau de copii ale certificatelor de înmatriculare şi/sau de înregistrare (persoanele juridice) şi de adeverinţe cu suprafeţele deţinute (în baza datelor existente în Registrul agricol). Cererile trebuie depuse până la data de 31 octombrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5