Suporterii bistriţeni, aşteptaţi să se reîntâlnească cu echipa lor de suflet. Două meciuri în 3 zile pentru Gloria Bistriţa-Năsăud!

Va fi o săptămână dificilă pentru Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, odată cu reluarea meciurilor din cadrul Ligii Florilor. Echipa noastră va disputa două partide de campionat, la interval de doar trei zile.  Primul meci din 2019 aduce și prima deplasare, la Galați. 
 

Joi, în etapa a 11-a, vom juca în compania echipei Clubului Sportiv Municipal din Galați. Meciul se va disputa începând cu ora 18.00. „Duminică, ne întâlnim cu dumneavoastră, suporterii noștri dragi. Jucăm cu Dunărea Brăila, într-un meci care contează pentru penultima etapa a turului acestui sezon competițional. Partida este programată pentru ora 17.00 în Sala Polivalentă. Niciuna dintre cele două partide nu este televizată. Hai Gloria!”, anunţă staff-ul clubului bistriţean.

*** 

         Altfel, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României Fan Courier, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăd întâlnește pe CS Dacia Mioveni (locul I, seria C, Divizia A feminin). Meciul va avea loc pe 17 februarie în deplasare la Mioveni.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5