Surpriză, la final de an, pentru primarul Romeo Florian

Anul 2017 a adus pentru ISU Bistrița - Năsăud cresterea numărului de subunități de intervenție a inspectoratului, un deziderat al pompierilor bistrițeni în vederea scăderii timpului de răspuns și intervenție pentru populația județului nostru.
Punctul de lucru Lechința, operaționalizat cu data de 1 mai 2017, cea mai nouă subunitate a pompierilor din Bistrița - Năsăud, reduce timpul de răspuns în zona de câmpie a județului cu mai bine de 20 de minute. Am găsit în autoritățile județene și locale partenerii necesari în vederea implementării acestui proiect de suflet pentru pompierii bistrițeni.
În persoana primarului comunei Lechința, domnul Romeo Florian, am găsit un partener de discuții în momentul concretizării acestei idei, dar mai ales în momentul construcției acestui punct de lucru, într-un timp record. În primele opt luni de la deschiderea acestui punct de lucru, echipajele de intervenție ale pompierilor militari din Lechința au avut sute de misiuni pentru sprijinirea populației din comunitățile din zona de câmpie.
În acest context, prin ordinul inspectorului general al IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, pentru contribuții deosebite în susținerea activităților specifice pompierilor militari, se conferă Emblema de merit "Partener pentru ordine și siguranță publică" clasa a III - a domnului FLORIAN ROMEO DANIEL - primarul comunei Lechința, județul Bistrița - Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5