Surpriză pentru Daniel Suciu în Buza Cătun

sursa: facebook

Tânărul deputat a avut o zi plină, alături de cetăţenii din colegiul său, şi nu numai.

Pentru început a fost prezent la primirea la colegiul Petru Rares din Beclean a tinerilor prezenti la Tabăra internaţională „Acasă la noi” ce se desfăşoară în localitatea Gledin, unde participă un grup numeros de copii, însoţiţi de cadre didactice, din localitatea COJUŞNA, un sat cu 7200 de locuitori, aproape de Chişinău, Republica Moldova şi din oraşul GRIGORIOPOL şi TIRASPOL din TRANSNISTRIA, care vor avea un bogat şi dens program de activităţi cu cei care simt şi trăiesc româneşte de pe meleagurile noastre străbune. "Bun venit copiilor romani din Transnistria in judetul nostru. Ma bucur ca am putut sa ii cunosc si felicitari tuturor celor care fac posibile aceste schimburi culturale" scrie deputatul pe contul de socializare.
Apoi Suciu s-a deplasat în Buza Cătun, unde îl aşteptau alte surprize...
"Dupa primirea copiilor din Transnistria, la colegiul Petru Rares din Beclean, e binevenit un pranz in Buza Catun, la prietena mea, doamna Maria. Strasnica femeie, care fara sa ma cunoasca m-a ajutat in decembrie. Am venit sa ii multumesc personal si nu am scapat fara o slanina si un cas ca pe campie" scrie acesta pe facebook.
Şi pentru că este un om ce se ţine de cuvânt, itinerariul în colegiu a continuat la Nuşeni. "In campania din decembrie, Monica din Nuseni mi-a spus ca nu o sa mai vin niciodata la ea in batatura. Era cat pe ce sa puna pariu. I-am spus ca il pierde. Azi, i-am aratat ca il pierdea. Am vizitat-o sa o felicit ca a luat nota mare la titularizare 8,35" spune Suciu, adăugând "Chiar daca e sambata, ma bucur ca am reusit sa ma vad cu oameni dragi din colegiul meu. Va doresc tuturor o zi frumoasa!".
Acesta este rolul politicienilor, să fie mereu în mijlocul celor care i-au votat, atât cu gândul, cât şi cu faptele!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5