Deputatul Daniel Suciu, la Buza Cătun: Voi deveni al 25-lea membru al Cooperativei Agricole Zestrea Chiochiş

         Deputatul Daniel Suciu şi Bogdan Ivan,  consilierul preşedintelui CJ, au ajuns sâmbătă în Buza Cătun, „Buzai Fogadok (Pariul Grâului) sau Făgădauă”, sat cu 30 de familii, 80 de locuitori.

„Oameni frumoși și foarte, foarte primitori. Un sat celebru altădată pentru crescătorii de bivoli. M-am reîntâlnit cu tanti Măriuța și soțul ei, cu un bătrânel de 88 de ani ce a fost grănicer lângă Tito, am vorbit cu un crescător de porci vietnamezi, porumbei și păuni și am nimerit la tăiatul unui porc de peste 250 de kilograme”, a dezvăluit deputatul social-democrat.

Parlamentarul PSD susţine că se va înscrie în Cooperativa Zestrea Chichiş, din care face parte inclusiv primarul Vasile Silaşi, însă proiectele pentru oameni nu au culoare politică.

„Și cum cred foarte mult în viitorul agricol al zonei și cum pariul grâului poate fi câștigat, m-am înscris în cooperativa agricolă "Zestrea Chiochiș" cu speranța ca putem fructifica potențialul acestor pământuri.

șadar, joia viitoare voi semna actele și voi deveni al 25-lea membru al cooperativei, prima de acest gen din județ. Iar faptul că membru al acestei cooperative este și primarul Silasi Vasile, care este din altă formațiune politică, poate fi un exemplu că proiectele pentru oameni nu trebuie să aibă opreliști de acest gen”, a precizat deputatul Daniel Suciu. 

https://www.facebook.com/bogdan.ivangruia/videos/1414746971922931/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5