Susține echipa Gloriei în partida cu Farul Constanța, în Superliga feminină de fotbal!

Echipa de fotbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește vineri, 15 septembrie, de la ora 13.00, pe Baza Sportivă Gloria, echipa Farul Constanța.
"Tratăm cu maximă seriozitate toate meciurile din acest sezon, atât cele din campionat cât și cele din Cupa României. Întotdeauna, concentrarea și pregătirea la maximum vizează următoarea partidă. Avem jucătoare bine pregătite din toate punctele de vedere, forța grupului fiind unul dintre atuu-rile noastre.
Îmi doresc ca vineri, cu Farul să avem un meci frumos, la finalul căruia cele 3 puncte puse în joc să rămână acasă!
Pentru dezvoltarea fotbalului feminin este îmbucurător faptul că majoritatea echipelor și-au construit loturi puternice, “bătălia” pentru primele locuri fiind mult mai strânsă în acest an.", a declarat Giorgiana Vasile.
"Ne așteaptă un meci dificil, în care echipa care va greși mai puțin va avea câștig de cauză. Am încredere în jucătoare, am pregătit meciul foarte bine și sperăm să continuăm parcursul bun de până acum. Îi asigur pe suporterii noștri că vom da maximum în acest meci și îi așteptăm în tribune!", a transmis antrenorul principal Călin Svoboda.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5