Sute de kilograme de legume din parohia Nimigea de Sus pentru cantina socială Bistriţa

În această perioadă a Postului Adormirii Maicii Domnului, credincioşii Parohiei Nimigea de Sus din Protopopiatul Năsăud au venit în sprijinul persoanelor nevoiaşe de la Cantina Socială „Sfânta Muceniţă Filofteia” din Bistriţa.

„Credincioşii parohiei noastre au înţeles cu toţii că, în această perioadă, doar îmbinând postul cu rugăciunea şi milostenia, putem să ne înălţăm spre Dumnezeu. De aceea, împreună cu ei am desfăşurat o colectă de alimente în zilele de 4 şi 5 august, în urma căreia s-au adunat sute de kilograme de legume: cartofi, ceapă, ardei, castraveţi, roşii, morcovi, varză; dar şi ulei, zahăr, făină sau orez. Am încercat ca prin acest act de milostenie să ne arătăm o fărâmă din iubirea noastră faţă de aproapele şi faţă de Dumnezeu” a declarat părintele paroh Coprean Cornel.

„Mulţumim părintelui paroh pentru acţiunea filantropică, bunilor creştini din parohie care îşi arată faptele credinţei, de a ajuta pe cei în nevoi, şi Îl rugăm pe Hristos şi pe Maica Domnului să le răsplătească dărnicia şi mărinimia” , a spus președintele Asociației "Filantropia Ortodoxă" filiala Bistrița-Năsăud, pr. Marius Pintican.

Cantina funcţionează cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei în cadrul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” filiala Bistriţa-Năsăud şi oferă o masă caldă zilnic, de luni până vineri, unui număr de aproximativ 60-70 de persoane aflate în situaţii de dificultate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5