Tânăr căzut în Someş, găsit de SMURD în stop cardiorespirator

Persoana cazuta in raul Somesul Mare, inainte de localitatea Ilva Mica dinspre Sg. Bai, inconstienta si luata de apa.
Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi a găsit victima (bărbat 32 ani) la ieșire din localitatea Ilva Mică, inconștientă, în stop cardiorespirator. A scos-o din apă și a început aplicarea protocolului de resuscitare.

Update: În ciuda eforturilor echipajelor medicale ( a fost alocat și echipaj SAJ BN în sprijin), organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia.

IPJ BN: Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, judetul Cluj, s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa Raul Somesul Mare, in apropierea DN 17D, la iesirea din comuna Ilva Mica, de la o distanță de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie, acesta lovindu-se in zona capului, datorita faptului că apa nu avea o adâncime ridicata. Un echipaj medical SMURD si unul al Ambulanței i-au acordat îngrijiri medicale, insa a fost constatat decesul acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5