Tânăr din Bistriţa, reţinut pentru 5 „spargeri” cu gust. Ceasuri, parfumuri, bani, pe listă

   Mai multe bunuri, reclamate ca fiind furate, au fost recuperate și predate persoanelor păgubite, de către polițiștii Biroului Investigații CriminaleTânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 ore, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Marţi, în urma unor percheziții domiciliare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea mai multor furturi, rămase inițial cu autor necunoscut.

"Astfel, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 22 februarie-24 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras, din locuințele a cinci persoane, toate situate pe raza municipiului Bistrița, bani, aparatură, ceasuri, parfumuri și bijuterii. Bunurile, în valoare totală de 145.000 lei, au fost recuperate parțial. Faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. În continuare sunt efectuate cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", se arată în comunicatul IPJ BN. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5